+31 6 25279418

Sanitair

Van toilet tot luxe badkamer

Een comfortabele en sfeervolle badkamer is de ideale plek om weer even helemaal bij te komen. Het is de plek waar u ‘s ochtends begint en ook waar u ’s avonds eindigt voordat u gaat slapen. Daarom moet de inrichting passen bij u en uw manier van leven, want alleen dan vervult de badkamer een centrale rol in uw huis. U wilt er dus graag zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt wanneer u uw badkamer wilt renoveren of opnieuw in wilt richten.

Op het gebied van sanitair en badkamers kunnen wij veel voor u betekenen. Van een simpele maar functionele badkamer tot een luxe badkamer. Maar bijvoorbeeld ook de renovatie van uw toilet. Niets is ons te groot of te klein.

Vakkundige montage en installatie

Ook denken wij graag mee, vooral vanuit technisch oogpunt om uiteindelijk het plaatje dat u voor ogen heeft te verwezenlijken. Bij de renovatie van bijvoorbeeld uw badkamer komt veel kijken. Wij kunnen voor u ook alle bouwkundige werkzaamheden realiseren die daarbij komen kijken zoals: tegelwerk, timmerwerk, elektra, stucwerk, plafond, enz. kortom het totale plaatje van A tot Z.

Het is ons doel om uw persoonlijke wensen te vertalen naar een comfortabele badkamer, uiteraard binnen het budget. Dit kan alleen wanneer de montage vakkundig gebeurt. Bij ons gaat het om de kwaliteit, en niet om de kwantiteit.

Wij leveren en plaatsen ook aangepast sanitair en voorzieningen voor mensen met een bewegingsbeperking.

Uiteraard kunt u voor kleinere zaken, zoals het vervangen van een wastafel/toilet of een kapotte kraan ook bij ons terecht.